Hello Canada
          Home
          Profilul Firmei
          Emigrare Canada
          Etapele Emigrarii
    - in provincia Quebec
    - in Canada Federala
          Evaluare GRATUITA
          Informatii Canada
          Servicii
   Evaluarea sanselor de emigrare
   Emigrarea in provincia Quebec
   Emigrarea in Canada Federala
   Pachet SPONSORSHIP
          Cum functioneaza...
          Preturi
   Taxe procesare Quebec
   Taxe procesare Canada Federala
   Emigrarea in provincia Quebec
   Emigrarea in Canada Federala
   Pachet SPONSORSHIP
          Intrebari Frecvente
          Contact
    Cum functioneaza...  
Fata de alte companii, HELLO Canada se distinge prin flexibilitatea si transparenta serviciilor oferite, adaptate la nevoile unice ale clientilor.

Iata ce simplu este sa beneficiati de aceste servicii:

In cazul in care se doreste emigrarea in Canada, trebuie sa completati formularul de evaluare de pe site-ul nostru, in urma caruia veti primi GRATUIT raportul de evaluare.
Raport Pozitiv Raport Negativ

In cazul unui raport pozitiv, puteti solicita unul din pachetele de servicii referitoare la emigrarea in Canada, la info@hellocanada.ro

In cazul unui raport negativ, veti primi sfaturi pentru imbunatatirea sanselor de emigrare. Dupa indeplinirea tuturor conditiilor, puteti solicita unul din pachetele de servicii referitoare la emigrarea in Canada, la info@hellocanada.ro
Pentru a studia continutul pachetelor de servicii va rugam vizitati sectiunea "Servicii"

Pachet SPONSORSHIP
In cazul in care doriti sa fiti sponsorizati de catre cei dragi din Canada, puteti solicita pachetul "SPONSORSHIP" la info@hellocanada.ro
Pentru a studia continutul pachetelor de servicii va rugam vizitati sectiunea "Servicii"


In momentul in care achizitionati unul din serviciile noastre, un consultant HELLO Canada va fi desemnat dosarului d-voastra. Acest consultant va va acorda suport permanent pe durata intregului proces de emigare.

Din dorinta de a reduce timpii de procesare, fiecare dosar de emigrare va fi livrat la adresa de e-mail al clientului. Acest lucru permite expedierea dosarului de emigrare de catre client in cel mai scurt timp. Astfel, clientul este acela care detine control absolut asupra dosarului sau !!!

Un alt avantaj o reprezinta eliminarea timpilor "morti" de corespondenta dintre autoritatile canadiene si aplicantul dosarului. De exemplu: cu alte firme de consultanta d-voastra furnizati datele necesare pentru dosar iar consultantul care raspunde de dosar, intocmeste actele necesare si expediaza dosarul. In cel mai fericit caz acest proces va dura 1-2 saptamani si poate ajunge pana la 2 luni. Cand autoritatile canadiene trimit raspuns pentru dosarul d-voastra acesta va fi receptionat de catre firma respectiva, informatia ajungand la d-voastra cu intarzieri mari. Asadar dosarul d-voastra de emigrare poate fi intarziat intre 1-3 luni.

Cu alte cuvinte, firma de consultanta detine control asupra dosarului de emigrare

La HELLO Canada clientul detine controlul aboslut asupra dosarului sau !!!

Pentru a ne asigura ca acest control este mentinut, echipa noastra ofera suport permanent pe durata intregului process de emigrare.


Prin HELLO Canada clientul este acela care primeste corespondenta autoritatilor candiene.Pentru orice informatii sau nelamuriri, nu ezitati sa ne contactati la info@hellocanada.ro

Design si implementare Fastweb Romania Copyright © 2006 - Hello Canada