Hello Canada
          Home
          Profilul Firmei
          Emigrare Canada
          Etapele Emigrarii
    - in provincia Quebec
    - in Canada Federala
          Evaluare GRATUITA
          Informatii Canada
          Servicii
   Evaluarea sanselor de emigrare
   Emigrarea in provincia Quebec
   Emigrarea in Canada Federala
   Pachet SPONSORSHIP
          Cum functioneaza...
          Preturi
   Taxe procesare Quebec
   Taxe procesare Canada Federala
   Emigrarea in provincia Quebec
   Emigrarea in Canada Federala
   Pachet SPONSORSHIP
          Intrebari Frecvente
          Contact
    Profilul Firmei  
HELLO Canada, ofera servicii de consultanta pentru emigrarea in Canada. Dezvoltarea si perfectionarea continua a serviciilor oferite, ne face lideri pe piata romaneasca si canadiana oferind solutii competente in domeniul emigrarii.

Situat in Kitchener, Ontario "Triunghiul Tehnologic al Canadei", HELLO Canada ofera cele mai complete pachete de servicii pentru emigrarea in Canada precum si consultanta in obtinerea vizei turistice si sponsorizare.

Calitate

Prin devotament, cooperare si inovatie, HELLO Canada ofera servicii de cea mai inalta calitate.
Planificarea strategica impreuna cu feedback-ul clientilor nostrii, propulseaza serviciile noastre catre imbunatatire continua.

Stransa legatura de parteneriat cu clientii nostrii, precum si munca in echipa, ne permit furnizarea continua de servicii de calitate, servicii bazate pe experienta vasta a consultantilor nostrii

Principii

Misiunea noastra este aceea de a excela in servirea pietei asupra careia ne-am axat prin experienta, servicii de calitate si inovative, oferind un avantaj competitiv clientilor nostrii. Reusim acesta prin oferirea unui mediu de lucru care incurajeaza perfectionarea si cresterea performantelor angajatilor nostrii, adresand cerintele clientilor nostrii intr-o masura proactiva si dezvoltand aliante strategice cu partenerii nostrii de afaceri.

Echipa noastra

Consultantii dedicati si cu inalta pregatire in domeniu, colaboreaza strans cu clientii nostrii, incepand de la primul contact, pana la solutionarea cu succes a cerintelor acestora. Echipa HELLO Canada aduce pe piata, servicii de cea mai inalta calitate, pentru a satisface cele mai exigente cerinte ale clientilor.


Design si implementare Fastweb Romania Copyright © 2006 - Hello Canada